Klanten kiezen voor Sloop Roosendaal vanwege:

  • We bewoners de aandacht geven die ze verdienen
  • Netjes (en stofarm) werken
  • Volgens planning werken
  • Vanuit samenwerking oplossingsgericht werken

Sloop Roosendaal werkt voor:

Een soepele start van het renovatieproject

Renovaties zijn spannend voor de bewoners én je treft je vaak verrassingen aan in het werk. Dit betekent telefoontjes van bewoners, extra tijd en kosten die niet zijn ingecalculeerd.

Sloop Roosendaal zorgt voor een soepele start van het renovatieproject. We houden rekening met bewoners en stellen ze gerust. We hebben een scherp oog voor de situatie. Wat we zien, delen we met de betrokkenen in het project. Hierdoor kan er vroegtijdig ingespeeld worden op de aangetroffen situatie. Door na en mee te denken over hetgeen na ons moeten gebeuren, korte communicatielijnen te hanteren, leveren we hetgeen op waar de volgende partijen direct mee door kunnen. Hierdoor is de hoofdaannemer en de projectbegeleider van de woningcoöperatie minder tijd kwijt en zijn extra kosten meestal niet nodig. Bovendien doen we dit allemaal binnen de gestelde tijd!

  • 99% binnen de tijd opgeleverd
  • Cijfer /rating tevredenheid bewoners (nu nog niet toevoegen)
  • Cijfer / rating van samenwerkingspartners (nu nog niet toevoegen)

Sloop Roosendaal voor jullie volgende renovatie-project? Start met een kop koffie

Sloop bij renovatiewerkzaamheden

We slopen keuken, toiletten, badkamers op een nette stofarme manier. Denk hierbij aan het sanitair, maar ook tegels, leidingen. We voeren het afval direct gescheiden af.  Daarnaast verzorgen we het benodigde boor-, frees en zaagwerk, zodat leidingen die verplaatst moeten worden direct opnieuw aangelegd kunnen worden.

Ook tuinen met achterstallig onderhoud, zowel bomen, stuiken als tegelwerk, halen we leeg en voeren we het afval direct gescheiden af.

[WPSM_AC id=696]