Over Sloop Roosendaal

In de bouw is het gewoon dat projecten uitlopen. Inmiddels wordt er bij grote projecten al gewerkt met boeteclausules om dit voorkomen. “Zonde en onnodig! Voorkom onnodig lange hinder bij bewoners, irritatie tussen de partijen die samenwerken aan het project en betalen van boeteclausules.

Wij staan voor de soepelste start van het renovatieproject. We slopen met name bij renovatieprojecten en mutatieonderhoud voor woningcoöperaties. Hiervoor werken we met verschillende hoofdaannemers. Soms werken we ook direct voor ondernemers of particulieren. Of het nu uw winkel, horecapand, een badkamer, keuken of tuin is. Heeft u iets wat gesloopt moet worden om het vervolgens weer eigentijdser op te bouwen? Dan zijn wij dé partij in Roosendaal en omgeving.

We werken voor:

 

Aannemers kiezen voor ons, omdat we:

  • We bewoners de aandacht geven die ze verdienen

Wij houden zoveel mogelijk rekening met de wensen van de bewoners om de hinder voor hun tot en minimum te beperken. Of zij de eigenaren zijn of huurders, dat maakt ons niet uit. We overleggen met bewoners. Dit voorkomt voor hun onnodige stress en ze weten wat ze kunnen verwachten.

  • Netjes werken

We werken vakkundig, netjes en efficiënt zodat de overlast tot een minimum beperkt blijft. Hierbij houden we én rekening met de bewoner en zijn bezittingen én met partijen na ons. We werken vakkundig, zodat er geen uitdagingen ontstaan die onnodig zijn. Daarnaast overleggen we met andere partijen over hoe zij bepaalde zaken willen hebben.

  • Volgens planning werken

We zorgen dat onze taken netjes en vakkundig klaar zijn, als ze volgens planning klaar moeten zijn. Wel zo handig voor de partij die na ons aan de slag gaat!

  • Vanuit samenwerking oplossingsgericht zijn

Daarnaast denken we mee in het eindresultaat van project. Mochten we dingen signaleren die mogelijk problemen opleveren, delen we dit direct met de partijen die na ons aan de slag gaan. We denken mee hoe deze uitdagingen opgelost kunnen worden. Door onze focus op het eindresultaat en onze effectieve en efficiënte manier van communiceren, is menig uitdaging goedkoop en efficiënt opgelost voordat het een echt probleem was.

Zo zorgen wij voor een soepele start van het project voor de aannemer, andere partijen waarmee we samenwerken maar bovenal voor de bewoners van het pand.

Wil je dat wij het sloopwerk doen in jullie volgende project? Neem nu contact op!

Dit zeggen bewoners over ons:

“Sloop Roosendaal heeft keihard gewerkt om drie lagen tegels weg te slopen voor de vloerverwarming. Dit allemaal vlak voor kerst. Alles was op tijd en met goed resultaat afgerond.”

“Nette jongens die hun werk serieus nemen en hun afspraken na komen. Werken erg netjes, zoveel mogelijk stofvrij.”

Over Richard Meeuwisse

Richard Meeuwisse, eigenaar Sloop Roosendaal, had al uitgebreide ervaring in de wereld van de sloop, voordat hij in 2013 Sloop Roosendaal startte. Hij zag de inefficiëntie in de werkmethodes en communicatie en wist dat het anders kon. Het anders moest om de branche weer in aan een positiever daglicht te plaatsen. Vanuit zijn eigen visie startte hij en al snel had hij meerdere medewerkers in dienst om de groeiende hoeveelheid werkzaamheden aan te realiseren. Hij snapt het belang van rustige groei om nieuwe medewerkers op de juiste manier in te werken en hun Sloop’s eigen werkwijze te leren. Op die manier biedt hij een constante kwaliteit richting zijn opdrachtgevers. Zij waarderen het werk wat Sloop Roosendaal uit handen neemt, niet alleen op het gebied van Sloop werkzaamheden, maar ook door hun pro-actieve manier van signaleren en communiceren, ontlasten ze de hoofdaannemer van het project.

Wil je dat wij het sloopwerk doen in jullie volgende project? Neem nu contact op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *