BADKAMER SLOPEN

Wij zorgen er voor dat uw oude badkamer gesloopt en afgevoerd wordt. Hierna reinigen wij de ruimte en aanliggende ruimtes zodat u verder geen overlast heeft. Ook zorgen wij ervoor dat het leidingwerk en de elektriciteit gereed gemaakt wordt voor de plaatsing van uw nieuwe badkamer.

MEER INFORMATIE


KEUKEN SLOPEN

Onze experts zorgen er voor dat uw oude keuken gesloopt wordt. Ook verzorgen wij het boor-, frees- en leidingwerk voor uw nieuwe keuken. Tenslotte zorgen wij voor de afvoer van het puin en nemen wij de eindschoonmaak voor onze rekening.

MEER INFORMATIE


OVERIG SLOOPWERK

U kunt bij ons terecht voor al het sloopwerk in en om het huis. Alles wordt vakkundig gesloopt en netjes afgevoerd. Ook wordt de ruimte gereinigd, zodat u hier totaal geen omkijken naar heeft.

MEER INFORMATIE

Wat slopen wij?

Sloop Roosendaal heeft jarenlange ervaring in sloopwerkzaamheden in en om het huis. Wij zijn een gerenommeerd sloopbedrijf. Bij ons staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, streven wij naar betaalbare prijzen voor onze werkzaamheden en laten na het werk alles netjes schoon achter. U kunt bij ons terecht voor het slopen van uw keuken, badkamer of overig sloopwerk.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht